BetaaldeEnquêtes.nl review

Laatst bijgewerkt: 13 februari 2023
Beoordeling van Thuisverdiener: 8.6/10

screenshot BetaaldeEnquêtes.nl

Op BetaaldeEnquetes.nl verdien je geld door betaalde enquêtes in te vullen. Vanwege de naam van de website zal dat je waarschijnlijk niet verbazen. Je kunt echter nog meer geld verdienen door ook producten te testen of andere mensen naar deze enquêtesite door te verwijzen. Daarmee verzamel je punten die je na enige tijd cash kunt laten uitbetalen.

Wat kun je lezen in deze review?

  Waarom kiezen voor BetaaldeEnquêtes.nl?

  • Geld verdienen met vragenlijsten invullen
  • Extra inkomsten door producten te testen
  • Wissel punten in voor cash of Amazon-tegoed
  Schrijf je gratis in

  Hoe werkt BetaaldeEnquetes.nl?blank

  Bij BetaaldeEnquetes.nl kun je enquêtes invullen en daar punten voor verdienen. De beloningen per vragenlijst lopen uiteen van enkele honderden tot soms duizenden punten. Wanneer je voldoende punten hebt verzameld kun je die om laten wisselen in Paypal-tegoed of een Amazon-cadeaukaart. Behalve het invullen van enquêtes kun je ook aanvullende beloningen verdienen door reviews te plaatsen, producttesten aan te vragen en andere leden naar de enquêtesite door te verwijzen.


  Inschrijven bij BetaaldeEnquetes.nl

  Om mee te doen met betaalde enquêtes invullen moet je eerst een account aanmaken. Klik daarvoor op de blauwe knop Registratie+ bovenaan de homepage. Je moet nu direct al behoorlijk wat persoonlijke informatie invullen, zoals je naam, geboortedatum en adres.

  Daarnaast wordt je alvast gevraagd naar je opleidingsniveau, gezinsinkomen en beroep. Ga akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden door drie vinkjes te zetten en klik dan op de knop Registreer.

  Er wordt nu een e-mail verzonden naar het adres dat je voor jouw inschrijving hebt gebruikt. Open die e-mail en bevestig je account door op de link te klikken. Je wordt dan geactiveerd en kunt meteen inloggen op de website.


  Enquête & vragenlijsten aanbod

  blank

  BetaaldeEnquetes.nl biedt een groot en gevarieerd aanbod vragenlijsten. Daarbij zie je ook in een oogopslag hoeveel punten je er mee kunt verdienen en hoe land het invullen ongeveer in beslag zal nemen. Soms staat ook al aangegeven welk onderwerp de vragen zullen hebben, maar meestal wordt dit breed gehouden.

  Hoe werken de enquêtes?

  Wanneer je een interessante enquête uit het overzicht hebt geselecteerd kun je die starten door op de knop Ik doe mee te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de aanbieder van de vragenlijst. Meestal moet je eerst met een aantal voorwaarden en het privacybeleid akkoord gaan. Vervolgens kun je de vragen af gaan werken.

  Hoe de enquête vervolgens verloopt verschilt per aanbieder. Ook het soort vragen en de manier waarop je die beantwoord lopen sterk uiteen. Het beste is dus om gewoon even goed te tijd te nemen om te ontdekken hoe je alles het beste in kunt vullen.

  Soms is je profiel op BetaaldeEnquetes.nl nog te onvolledig ingevuld om een bepaalde vragenlijst te kunnen gaan afwerken. Dan kom je op een tussenliggende pagina terecht waar je de gevraagde informatie eerst in moet vullen. Dit duurt vaak maar een minuut en daarna kun je verder met de echte vragenlijst.


  Hoe zorg je voor zoveel mogelijk inkomsten?

  Hoe het invullen van interessante vragenlijsten ook is, de kans is groot dat je vooral wilt weten hoe je daar zoveel mogelijk mee kunt bijverdienen. Hieronder leggen we uit hoe dat werkt op BetaaldeEnquetes.nl.

  1. Vul de vragenlijsten oprecht in

  Wanneer je elke vragenlijst die je start met aandacht doorloopt en naar waarheid invult maak je de meeste kans op extra enquêtes. Daarmee voorkom je dat je minder punten krijgt voor een vragenlijst omdat je er met de pet naar hebt gegooid en je antwoorden bijvoorbeeld niet consequent zijn. Bovendien maak je dan eerder kans om geselecteerd te worden voor het testen van producten.

  2. Testen van producten

  Het testen van producten is ook een leuke manier om op deze website meer geld te verdienen. Daar kom je echter niet vanaf het eerste moment voor in aanmerking. Je moet eerst een aantal enquêtes goed en volledig hebben ingevuld. Dan kan er een beeld van je worden geschetst en kunnen er producten aan je worden gekoppeld.

  Zodra er producten voor je beschikbaar komen zie je ze verschijnen op de pagina Testen van producten. Je kunt dan een aanvraag doen om tester te mogen worden. Ook daar ontvang je meteen al 20 punten voor. Dat komt doordat het geen zekerheid is dat je wordt gekozen en zo word je toch voor je tijd gecompenseerd.

  Wanneer je wel wordt uitgekozen om een product te testen krijg je daar een minimale vergoeding voor van 500 punten. Als dat eenmaal begint te lopen is dat dus ook weer een erg interessante inkomstenstroom.

  3. Doorverwijzingen

  Door familie en vrienden door te verwijzen naar de website kun je extra punten verdienen. Dat is per aangebracht nieuw lid een puntenaantal van 650. Dat is evenveel als een bovengemiddeld goed betalende vragenlijst invullen dus dit kan een makkelijker manier zijn om je inkomsten flink te verhogen.

  Je kunt andere mensen naar de website sturen met je eigen unieke link. Die vind je in je profiel. Er zit geen limiet aan het aantal nieuwe leden dat je aan kunt dragen, zolang ze maar actief mee gaan doen.

  blank


  Beloningen BetaaldeEnquetes.nl

  De beloningen die je bij deze aanbieder van betaalde vragenlijsten kunt verdienen bestaan altijd aan een bepaald aantal punten dat aan een actie is gekoppeld. Of het nu gaat om het afronden van een enquête, het aandragen van nieuwe leden of het testen van een product, je verdient altijd hetzelfde soort punten. Dat betekent dat je ook snel een totaal bij elkaar hebt gespaard dat je kunt laten uitkeren.

  Punten uitkeren

  Punten uitkeren doe je door in het menu op de knop Beloningen te klikken. Daar kun je kiezen voor twee opties: uitbetalen als tegoed op je Paypal-rekening of omzetten in een Amazon-cadeaukaart. De bedragen die je kunt kiezen zijn 10 euro voor 13.000 punten en 15 euro voor 18.000 punten. Het kan dus lucratief zijn om na de 13.000 punten nog even door te sparen. Uiteraard kun je deze opties pas activeren wanneer je daar voldoende punten voor hebt.


  Support & klantenservice

  Op elke pagina van de website vind je een knop Help waarmee je een contactformulier opent. Door dat formulier in te vullen kun je jouw vraag naar de helpdesk sturen. Er zal daarna binnen afzienbare tijd per e-mail contact met je worden opgenomen.


  Bekendheid BetaaldeEnquetes.nl

  BetaaldeEnquetes.nl is een redelijk bekende website, maar zeker niet de grootste en populairste enquêtesite van ons land. Door jezelf in te schrijven kun je hier wel leuk bijverdienen, dus het kan zeker de moeite waard zijn om jezelf hier aan te melden.


  Privacy & persoonlijke gegevens

  Als Nederlandse website is BetaaldeEnquetes.nl volgens de AVG verplicht om je persoonlijke gegevens zorgvuldig te behandelen en ze veilig te bewaren. Het privacybeleid is te bekijken op de website wanneer je een account aanmaakt maar ook op elk gewenst ander moment. Je kunt zelf je gegevens wijzigen en jezelf ook wanneer je maar wilt afmelden van verdere deelname.


  Hoe kan ik mijn account bij BetaaldeEnquetes.nl opzeggen?

  Het kan even zoeken zijn om zelf je account bij deze website op te laten heffen. Volg daar deze stappen voor:

  • Klik op Enquêtes in het menu bovenaan de pagina.
  • Kies in het menu aan de rechterkant voor de optie Mijn gegevens wijzigen.
  • Klik op het tweede tabblad Uitschrijven.
  • Je vindt hier een link om jezelf definitief af te melden. Klik erop om de noodzakelijke stappen te doorlopen.