Waardevolle Mening Enquêtes review

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022
Beoordeling van Thuisverdiener: 8.5/10

screenshot Waardevolle Mening Enquêtes

Wil jij je waardevolle mening graag delen? Hier ben je aan het goede adres en willen ze graag weten hoe jij tegen verschillende onderwerpen aankijkt, van mode tot eten en het milieu. Je spaart euro’s en kunt deze inleveren voor vouchers en/of cadeaubonnen van verschillende grote merken. Een echte win- win situatie.


Waarom kiezen voor Waardevolle Mening Enquêtes?

  • Enquêtes invullen op basis van je interesses
  • Ontvangen van leuke cadeaubonnen
  • Badges behalen voor nog meer beloningen
  • Gratis inschrijving
Schrijf je gratis in

Inschrijven bij Waardevolle Mening

Wanneer je je mening graag wilt delen en daarmee anderen wilt helpen, moet je je eerst inschrijven bij de website van Waardevolle Mening. Je dient je gegevens in te vullen, een e-mailadres en een wachtwoord te kiezen. Voor de extra veiligheid wordt er nog een veiligheidsvraag gesteld, zodat je account zo goed mogelijk beschermd wordt.

Je krijgt daarna een e-mail met een link toegestuurd, waarmee je je account moet activeren. Het inschrijven gaat heel snel en is erg gemakkelijk.

blank


Hoe werkt Waardevolle Mening?

Nadat je lid bent geworden van Waardevolle mening, kun je online enquêtes gaan invullen. Deze enquêtes kun je vinden op je dashboard wanneer je bent ingelogd op de site. Ook worden er enquêtes via de mail naar je verstuurd. Voor het invullen van deze enquêtes krijg je tussen de €0,50 en €4 euro. Wanneer je 10 euro hebt verdiend, kun je dit inruilen voor een leuke cadeaubon en/of voucher van verschillende grote merken.

Naast het invullen van enquêtes kun je ook een dagboek bijhouden of producten testen.

blank


Enquête & vragenlijsten aanbod

Enquêtes

De site biedt meerdere enquêtes aan die gericht zijn op verschillende onderwerpen.

In het dashboard wanneer je bent ingelogd op de site zie je enquêtes staan die je kunt invullen. Er staat bij hoelang het ongeveer duurt om het in te vullen, hoeveel je er mee kunt verdienen en waar de enquête over gaat. Je hebt hier zelf de keuze in welke enquête jij kiest om in te vullen. Het is natuurlijk een stuk leuker om een enquête in te vullen over een onderwerp wat je ook echt aanspreekt!

blank

Producten testen

Waardevolle Mening geeft aan dat hun leden ook gratis producten kunnen testen. Het is de bedoeling dat je hier dan je mening over geeft.

Dagboek invullen

Door het bijhouden en invullen van een dagboek met betrekking tot verschillende onderwerpen geef je ook je mening. Dit kan Waardevolle Mening weer gebruiken in hun marktonderzoek. Erg waardevol dus.

Zoveel mogelijk vragenlijsten invullen

Het is belangrijk dat je profiel helemaal up-to-date is. Zo kom je voor meer enquêtes in aanmerking en gaat het sparen voor leuke beloningen nog sneller. Wanneer je bent ingelogd op je account zie je staan in hoeverre je profiel compleet is. Het is belangrijk dat je profiel zo snel mogelijk op 100% staat. Waardevolle Mening krijgt zo een beter beeld van jouw interesses. Hoe meer ze over je weten, hoe meer relevante enquêtes ze je kunnen toesturen. Het wordt zo helemaal op maat gemaakt voor jou.

Bij het up to date maken van je profiel moet je vragen invullen over diverse onderwerpen. Deze vragen gaan onder andere over welke opleiding je hebt gedaan, je salaris, sporten, eten/drinken, winkelen, reizen en vermaak. Je hoeft al deze vragen niet direct in te vullen, je kunt er ook voor kiezen om dit in stappen te doen wanneer het jou uitkomt.

Waardevolle Mening Badges

Binnen de site heb je ook het kopje Badges. Badges worden toegekend aan leden die regelmatig enquêtes invullen en hun enquêteprofiel en beloningen claimen.

Je hebt verschillende niveaus van badges. Je hebt brons, zilver, goud, platina en diamant. Op ieder niveau zijn er badges (mijlpalen) die worden toegekend voor het invullen van enquêtes. Je kunt jezelf dus uitdagen om weer een niveau hoger te komen. Als je alle mijlpalen van een bepaald niveau hebt ontgrendeld kun je een niveau hoger komen. Om een bepaald niveau te behouden, moet je wel regelmatig enquêtes invullen. In ieder geval 1 keer per week. Wanneer je dit niet doet, zak je een niveau.

blank


Beloningen Waardevolle Mening

  • Uitbetalingsmethode: Waardebonnen
  • ± uitbetaling per enquête: Tot 7 euro
  • Minimale uitbetaling: 10 euro
  • Tijd per enquête: Verschillend, maar soms erg lang

Door het invullen van enquêtes etc. kun je beloningen verdienen. Je spaart voor geld en dit geld kun je weer inruilen voor cadeaubonnen. Je kunt kiezen uit verschillende cadeaubonnen, onder andere VVV cadeaukaart, nationale entertainmentcard, Amazon tegoedbonnen, bol.com cadeaukaart en Zalando.

Het geld wordt automatisch op je account bijgeschreven wanneer je een enquête hebt ingevuld. Je kunt het geld niet over laten maken naar je rekening, maar alleen in de vorm van een cadeaukaart etc. laten uitbetalen. Je kunt een beloning heel gemakkelijk claimen wanneer je €10 euro of meer op je je account hebt staan. Op de pagina ‘Beloningen’ vind je een lijst met alle beloningen.

blank


Support & klantenservice

Wanneer je een vraag hebt en contact op wil nemen met de klantenservice kun je dit doen via de help-pagina op de website. Door het invullen van een formulier is dit heel gemakkelijk te doen. Het is belangrijk dat je zo specifiek mogelijk benoemd waar het over gaat. Zo kun je zo snel mogelijk geholpen worden. Het is eerst wel handig om bij de veel gestelde vragen te kijken. Wellicht staat je vraag hier al tussen met het antwoord waar je naar op zoek was.


Bekendheid Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is een panel voor marktonderzoek. Het panel is van Dynata, een groot bedrijf in panelonderzoek. Waardevolle Mening bestaat als sinds 2004 en heeft op dit moment meer dan 3 miljoen leden. Deze leden wonen over de hele wereld.


Privacy & persoonlijke gegevens

Waardevolle mening hecht veel waarde aan het beschermen van je gegevens. Alle informatie die je deelt blijft volledig anoniem. Je kunt er dus wel vanuit gaan dat er zonder jouw toestemming niks wordt gedeeld met anderen. De uitkomsten van de enquêtes worden wel gedeeld, maar dit gebeurd altijd anoniem.


Hoe kan ik mijn account bij Waardevolle Mening opzeggen?

Wanneer je bent ingelogd op de site van Waardevolle Mening ga je naar het kopje ‘mijn account’. Hier vindt je het kopje ‘voorkeuren’ staan. Hier kun je je heel gemakkelijk uit schrijven wanneer je niet langer aan enquêtes wil deelnemen. Je dient wel een reden op te geven waarom je je account opzegt. Na het uitschrijven nemen ze geen contact meer met je op.