LifePoints Enquête panel review

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022
Beoordeling van Thuisverdiener: 8.5/10

screenshot LifePoints Enquête panel

Wanneer je het leuk vindt om je mening te geven in enquêtes en om producten te testen, is LifePoints een zeer geschikte site voor jou. Vanuit huis, achter je laptop, kun je gemakkelijk LifePoints verdienen en hiermee hele leuke beloningen uitkiezen. Je kunt ook je LifePoints inzetten en schenken aan een goed doel.


Waarom kiezen voor LifePoints Enquête panel?

  • Snelle inschrijving en gratis lid worden
  • Verdienen van LifePoints en uitgeven aan leuke beloningen
  • Uitgebreid Help Center en support
Schrijf je gratis in

Inschrijven bij LifePoints

Je kunt je geheel gratis inschrijven bij LifePoints. Na het inschrijven ontvang je direct 10 LifePoints. Dat is mooi meegenomen!

Bij het inschrijven moet je een wachtwoord en e-mailadres invoeren. Ook willen ze je geslacht, geboortedatum en adres weten. Hierna wordt er een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Met de link in de mail moet je je lidmaatschap bevestigen. Hierna ben je lid van LifePoints en kun je aan de slag.

blank


Hoe werkt LifePoints?

Wanneer je je hebt aangemeld bij LifePoints, kun je een bijdrage leveren door enquêtes in te vullen. Met het invullen van deze enquêtes verzamel je LifePoints waarmee je verschillende beloningen kunt verdienen. Door het delen van je mening zorg je ervoor dat bedrijven hun aanbod af kunnen stemmen op de verschillende gebruikers. Het is dus heel waardevol wanneer jij je mening deelt.

De LifePoints die je verdient met het invullen van de enquêtes kun je uitgeven aan een beloning naar keuze. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer punten je verzamelt en zo grotere beloningen kunt uitkiezen.

blank


Enquête & vragenlijsten aanbod

Wanneer je lid bent van LifePoints is het invullen van enquêtes eigenlijk het belangrijkst. Naast het invullen van enquêtes kun je ook meedoen aan peilingen en producten testen om zo LifePoints te verdienen.

Enquêtes:

Door het geven van je mening geef je meer informatie voor de ontwikkeling van een dienst en/of product. Het is wel belangrijk dat je betrouwbare informatie deelt en dat je je profiel af en toe bijwerkt. Zo blijft de informatie up to date. De informatie die uit de enquêtes komt, wordt doorgestuurd naar de klant. Zij zullen nooit persoonlijke gegevens te zien krijgen, maar altijd een samenvatting van alle ingevulde enquêtes door meerdere leden.

Via de mail ontvang je uitnodigingen voor het invullen van enquêtes of andere activiteiten. Er wordt wel gekeken of een lid geschikt is voor een bepaalde enquête, zodat het wel passend is bij de persoon en er waardevolle en relevante informatie uit de enquêtes komt. Alle enquêtes worden online gedaan. Je zult dus nooit gebeld worden voor het invullen van een enquête. Je hoeft verder ook nergens je telefoonnummer in te vullen. Daarnaast kun je zelf kiezen of je deelneemt aan een enquête of niet.

Dagboeken:

Er worden af en toe ook dagboeken gestuurd. Hierin wordt aan leden gevraagd om bepaald gedrag en gewoonten bij te houden.

Testen van producten

Er worden soms ook producten verstuurd naar leden zodat ze deze kunnen testen.

Hoe zorg je voor zoveel mogelijk aanbod?

Wanneer je bent ingeschreven op de site, krijg je nog meer vragen die je moet invullen. Deze vragen gaan onder andere over hoe je huishouden eruit ziet, welke opleiding je hebt gedaan en wat je inkomsten zijn. Op de vraag hoeveel je verdient hoef je geen antwoord te geven als je dit niet wilt. Na het invullen van deze gepersonaliseerde vragen is je profiel helemaal voltooid en kun je aan de slag gaan. Je ontvangt met het invullen van deze vragen meteen 10 LifePoints.

Door het invullen van deze vragen, krijgt LifePoints een duidelijker beeld van jou en kunnen de enquêtes nog beter gericht worden op wat jij leuk vindt en waar je interesses liggen.

blank


Beloningen LifePoints

  • Uitbetalingsmethode: Paypal
  • ± uitbetaling per enquête: € 0,40 – € 0,60
  • Minimale uitbetaling: 5 euro
  • Tijd per enquête: Relatief kort, soms langere enquêtes voor meer punten

Je kunt LifePoints verzamelen door het invullen van verschillende enquêtes. Deze LifePoints kun je weer aan beloningen uitgeven, zoals waardebonnen voor PayPal, cadeaubonnen van onder andere Starbucks, Hema, iTunes en Amazon. Ook kun je LifePoints aan een goed doel schenken. In het Beloningencentrum kun je kiezen uit verschillende beloningen.

De LifePoints zijn 3 jaar geldig. Wanneer je niet meer actief deelneemt aan het panel, zijn je punten maar een jaar geldig.


Support/klantenservice

Wanneer je een vraag hebt en of ergens informatie over wil, kun je hulp vragen aan het Help Center op de website van LifePoints. Hier staat al heel veel informatie op met betrekking tot verschillende onderwerpen.

Mocht je vraag hier niet tussen staan, kun je een vraag/opmerking sturen naar de klantenservice van LifePoints. Je moet je vraag/opmerking en e-mailadres invullen en dit daarna via de website versturen. Dit werkt heel gemakkelijk en is goed te vinden op de site.

blank


Bekendheid LifePoints

De community van LifePoints bestaat uit meer dan 5 miljoen leden. Deze site is dus zeer bekend en wordt door veel mensen gebruikt. LifePoints is in 1946 opgericht als National Family Opinion. Ze voerden in dat jaar het eerste onderzoek uit. Lightspeed is één van de grootste leveranciers van analyse en onderzoek ter wereld.

LifePoints is actief in ongeveer 70 landen.  Met onderzoek door middel van enquêtes en testen onder consumenten wordt ontdekt waar mensen wel of niet van houden en wat ze wel of niet willen. Hier wordt dus heel waardevolle informatie uit gehaald.


Privacy & persoonlijke gegevens

De verzamelde informatie door de enquêtes wordt altijd naar de klanten gestuurd van LifePoints. De resultaten van leden die een enquête hebben ingevuld, worden altijd bij elkaar gevoegd. Zo wordt er nooit individuele informatie per persoon verstuurd. Er zullen nooit persoonlijke gegevens worden vrijgegeven, doorgespeeld of verkocht. LifePoints vindt het beschermen van de privacy van hun leden heel belangrijk. Zij doen hier dan ook alles aan om hun leden hierin te beschermen.


Hoe kan ik mijn account bij LifePoints opzeggen?

Het opzeggen van een lidmaatschap is heel eenvoudig en gemakkelijk. Wanneer je bent ingelogd op de site, ga je naar het kopje ‘lidmaatschap’. Hier kun je gemakkelijk via een knop je lidmaatschap opzeggen. Bij het opzeggen, worden al je LifePoints en de geschiedenis van je lidmaatschap verwijderd. Als je je weer opnieuw aan wilt melden bij LifePoints, moet je 30 dagen na het opzeggen van je lidmaatschap een ander emailadres opgeven.

blank