Maximiles review

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022
Beoordeling van Thuisverdiener: 8.2/10

screenshot Maximiles

Vind je het leuk om vragenlijsten in te vullen en lijkt het je wel wat om daarvoor beloond te worden met producten en vouchers? Meld je dan aan bij het consumentenpanel van Maximiles. Hier kun je al binnen enkele minuten honderden punten verdienen met het invullen van enquêtes en nog veel meer.


Waarom kiezen voor Maximiles?

  • Ruil punten voor producten en vouchers
  • Aantrekkelijk vriendenprogramma
Schrijf je gratis in

Hoe werkt Maximiles?

blank

Maximiles werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een eigen account aan te maken en dat via e-mail te activeren. Vervolgens kun je inloggen op de website en zie je vaak ook al een of meerdere vragenlijsten voor je klaar staan.

Wanneer je alle vragen van die enquête hebt beantwoord ontvang je daar punten voor. Ook kun je extra punten verzamelen met een volledig profiel en door je vrienden lid te laten worden van het panel.

De punten die je op deze manieren verzamelt kun je gebruiken om leuke items te kopen in de webshop van Maximiles. Let op: cash laten uitbetalen is niet mogelijk.


Inschrijven bij Maximiles

blank

Het is heel eenvoudig om jezelf bij Maximiles in te schrijven. Ga naar de website en klik daar op de knop Registreren. Je wordt dan meteen doorgestuurd naar het inschrijfformulier.

Vink je geslacht aan en vul je geboortedatum in. Typ dan je postcode en kies de juiste uit de lijst die verschijnt. Selecteer je huidige arbeidssituatie en de opleiding die je hebt genoten. Vul dan je naam en e-mailadres in, kies een wachtwoord en klik tot slot op de knop Registreren.

Ga eerst naar de inbox van je e-mail en activeer je account met het bericht dat je van Maximiles hebt ontvangen. Nu kun je meteen inloggen op de website en beginnen met enquêtes invullen of het uitbreiden van je profiel.


Enquête & vragenlijsten aanbod

blank

Wanneer er een nieuwe enquête voor je klaar staat zie je dat meteen zodra je inlogt. Je kunt alle huidige enquêtes ook bekijken door op de knop Mijn mening te klikken. Voor elke enquête zie je hoe lang die ongeveer duurt om te doorlopen en hoeveel punten je ervoor ontvangt.

Hoe werken de enquêtes?

blank

blank

Wanneer je een vragenlijst start komen de vragen stuk voor stuk in beeld. Er staat bovenaan het scherm een voortgangsbalk zodat je kunt zien hoe lang je nog ongeveer werk hebt aan de huidige vragenlijst. Zodra je alle vragen hebt beantwoord krijg je de bevestiging dat de punten aan je totaal zijn toegevoegd.


Hoe zorg je voor zoveel mogelijk aanbod?

blank

Wat kun je doen om te zorgen dat je zoveel mogelijk leuke vragenlijsten ontvangt van Maximiles zodat je zoveel mogelijk punten kunt verdienen?

1. Werk je profiel bij

blank

Door je eigen profiel zo volledig mogelijk te maken kun je ervoor zorgen dat vragenlijsten die voor jou relevant zijn aan je worden toegewezen. Het leuke is dat je ook hier weer punten voor krijgt. Je profiel is in een aantal profielthema’s verdeeld die je allemaal kunt doorlopen om je gehele profiel te updaten. Wanneer je profiel 100% compleet is maak je meer kans op vragenlijsten en heb je ook al een paar honderd punten verdiend.

2. Vink gerust veel interesses aan

We weten niet zeker in hoeverre je profielgegevens bepalen welke vragenlijsten je krijgt, maar vink bij vragen waar je meerdere opties kunt kiezen gerust wat meer onderwerpen aan om je kansen te vergroten. Overdrijf het natuurlijk niet want dan kan het lijken alsof je maar wat hebt ingevoerd op je profiel.

3. Besteed aandacht aan je antwoorden

Het is zaak om de vragen naar waarheid en met veel aandacht te beantwoorden, want inconsistente antwoorden worden er meestal tussenuit gefilterd en dat kan ervoor zorgen dat je in de toekomst minder vragenlijsten krijgt om in te vullen.


Meer punten verdienen

blank

Er zijn enkele verschillende manieren om punten te verdienen bij Maximiles. De eerste is natuurlijk door de enquêtes te beantwoorden die aan je worden toegewezen. Daarnaast verdien je punten vanwege je aanmelding en na het aanvullen van je eigen profiel. Tot slot is het ook mogelijk om extra punten te verdienen door ervoor te zorgen dat ook je vrienden bij het platform actief worden.

Hoe werkt het vriendenprogramma?

Je kunt vrienden aanbrengen door ze via jouw persoonlijke link naar de website te laten gaan en zichzelf aan te laten melden. Elk jaar mogen dat er maximaal 30 zijn. Telkens wanneer een van je vrienden minimaal 150 punten verdient met enquêtes krijg jij zelf 250 punten bijgeschreven op je totaal. Bij 30 vrienden per jaar kan dat dus behoorlijk lucratief zijn.


Beloningen Maximiles

blank

Zodra je een account aanmaakt ontvang je meteen 50 welkomstpunten. Dat is natuurlijk een leuke start, maar het is nog niet genoeg om ook al iets in de webshop uit te kunnen zoeken. Daar zijn minimaal enkele duizenden punten voor nodig en die verdien je alleen door eerst je profiel zo volledig mogelijk in te vullen en daarna zoveel mogelijk enquêtes af te ronden.

De Panelshop

blank

Je kunt je bij Maximiles niet cash uit laten betalen door het tegoed bijvoorbeeld naar je Paypal of bankrekening te laten overmaken. Het is namelijk alleen mogelijk om je punten in te wisselen in de eigen webshop, de Panelshop genaamd. Daar vind je een ruime selectie fysieke producten zoals speakers, game controllers, elektronica en huishoudelijke apparaten. Je kunt je punten echter ook inwisselen voor digitale beloningen zoals een Netflix tegoed of vouchers voor de Google Play of Apple app stores.


Support & klantenservice

Heb je een vraag? Dan stel je die het beste via het contactformulier op de website van Maximiles. Log eerst in op je account wanneer je dat nog niet hebt gedaan en scrol dan omlaag tot je de footer ziet. Daar zie je onder het kopje Handige links een snelkoppeling staan getiteld Contacteer ons. Klik daarop om meteen het contactformulier in te kunnen vullen.

Je kunt ook direct een e-mail sturen naar info@maximiles.nl maar het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.


Bekendheid Maximiles

Maximiles is in Nederland nog niet zo enorm populair maar het panel is wel al een heel bekende naam in Groot-Brittannië en enkele andere landen. Daar maken al vele duizenden mensen gebruik van Maximiles om vragenlijsten te beantwoorden en zo veel punten te verdienen. Het is dus in elk geval een betrouwbaar platform waar je zonder bezwaar ook zelf actief kunt worden.


Privacy & persoonlijke gegevens

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je veel persoonlijke gegevens deelt wanneer je enquêtes in gaat vullen via internet. De vragenlijsten zelf zijn echter geanonimiseerd, wat betekent dat de gegevens die namens Maximiles voor een ander bedrijf worden verzameld nooit op jou als persoon zijn terug te leiden.

Alle informatie die je daarvoor met Maximiles deelt – bijvoorbeeld op je eigen profiel – worden zorgvuldig en veilig opgeslagen en verwerkt op een manier die in overeenstemming is met de Europese privacywetgeving.


Hoe kan ik mijn account bij Maximiles opzeggen?

blank

Wil je niet langer punten verdienen bij Maximiles? Vergeet dan niet je eventuele tegoed eerst in te wisselen bij de Panelshop, want met je account gaan ook je verdiende punten verloren.

Om jezelf uit te schrijven klik je onderaan de pagina op de knop Uitschrijven onder het kopje Mijn profiel beheren. Daar moet je zowel je e-mailadres als je wachtwoord invullen. Selecteer ook de reden dat je weg wilt bij Maximiles en klik dan op de knop Uitschrijven.