Surveoo review

Laatst bijgewerkt: 13 februari 2023
Beoordeling van Thuisverdiener: 8.4/10

screenshot Surveoo

Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende manier om wat extra inkomsten te verzamelen. Op de website van Surveoo vind je elke dag nieuwe enquêtes die je kunt invullen. Per vragenlijst kun je daarbij tot wel € 5,- verdienen. De meeste bedragen liggen echter tussen de € 0,25 en € 1,- per enquête. Ben je goed in consequent en snel vragenlijsten doorlopen? Dan kun je via Surveoo eenvoudig wat bijverdienen online.

Wat kun je lezen in deze review?

  Waarom kiezen voor Surveoo?

  • Goede verdiensten per enquête mogelijk
  • Elke dag veel vragenlijsten beschikbaar
  • Extra bonus door nieuwe leden aan te dragen
  Schrijf je gratis in

  Hoe werkt Surveoo?

  Bij Surveoo vul je tegen betaling enquêtes in en verzamel je aanvullende inkomsten via enkele bonussen. Er zijn op elk willekeurig moment veel verschillende vragenlijsten om mee aan de slag te gaan. Het aanbod is ook heel divers, zowel in duur en onderwerp als potentiële beloning. Dat maakt Surveoo een leuke en interessante website om elke dag extra inkomsten te verdienen. Het geld wat je opspaart kun je laten uitkeren naar je bankrekening, een Paypal-account of in de vorm van een Amazon-cadeaukaart.


  Inschrijven bij Surveoo

  blank

  Je kunt je binnen vijf minuten inschrijven bij Surveoo. Begin daarmee door op de homepage te kiezen welk bedrag je wel zou willen verdienen. Daarna kun je verdergaan met het invoeren van je persoonsgegevens, waaronder je naam, geboortedatum en e-mailadres. Kies in deze stap ook een veilig wachtwoord.

  In het volgende scherm moet je het privacybeleid en de algemene voorwaarden accepteren. Lees die desgewenst eerst even goed door. Wanneer je akkoord gaat kun je dat doen met een druk op de knop. Zodra je dit hebt gedaan word je meteen doorgestuurd naar je profiel.

  Let op: inmiddels is er door de website ook een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat je voor je aanmelding hebt gebruikt. Daar moet je jouw account nog activeren. Doe dit dus meteen even voor je het vergeet en je account onverhoopt wordt afgesloten.

  Je profiel aanvullen

  Voor je enquêtes mag gaan invullen moet je jouw eigen profiel verder aanvullen. Deze gegevens bestaan onder andere uit je geslacht en je adres. Je hoeft geen huisnummer in te vullen als je dat niet wilt, maar een geldige combinatie van straat en postcode is wel verplicht.

  blank


  Enquête & vragenlijsten aanbod

  blank

  Surveoo heeft een uitgebreid en divers aanbod enquêtes om uit te kiezen. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat voor veel vragenlijsten heel specifieke doelgroepen worden gevraagd. Als je niet binnen de vastgestelde doelgroep valt kun je na een aantal vragen uit de enquête gegooid worden. Daar doe je dan helaas niks meer aan. Laat je niet ontmoedigen maar kies gewoon een nieuwe vragenlijst.

  Hoe werken de enquêtes?

  Zodra je bent ingelogd op je Surveoo-profiel klik je in het menu op Betaalde enquêtes om alle beschikbare vragenlijsten te tonen. Klik op een enquête die je interesse heeft om direct van start te gaan.

  Je wordt meestal niet doorgestuurd naar een nieuwe website maar blijft gewoon binnen je dashboard. Dat werkt dan extra overzichtelijk en eenvoudig. Soms word je wel doorgestuurd in een nieuw tabblad. Dan is het slim om in dat scherm te blijven werken tot de vragen zijn afgerond.

  Stap voor stap loop je door de vragen heen tot het eind van de enquête is bereikt. Het verdiende bedrag wordt na afloop meestal niet meteen aan je tegoed toegevoegd. Eerst worden de antwoorden gecheckt en pas na goedkeuring komt het tegoed op je account te staan.


  Hoe zorg je voor zoveel mogelijk aanbod en inkomsten?

  Enquêtes invullen is in principe al heel leuk om te doen, maar de kans is groot dat je manieren zoekt om er jouw inkomsten mee te vergroten. Maak daarvoor bij Surveoo gebruik van de volgende tips:

  1. Kies de best betalende of snelste vragenlijsten eerst

  Surveoo toont bij elke enquête de potentiële vergoeding en hoe lang je ongeveer met de vragen bezig zult zijn. Ook de aanbieder van de enquête wordt al in het overzicht vermeld. Zo kun je goed beoordelen welke vragenlijsten je prioriteit zouden moeten hebben. Dat kunnen bijvoorbeeld de vragenlijsten met de beste beloning zijn, of die waar maar een paar minuten voor nodig is.

  2. Antwoord zoveel mogelijk waarheidsgetrouw

  De antwoorden die je geeft worden bijgehouden en gecheckt met de antwoorden die je al eerder hebt ingevuld. Ze moeten ook overeenkomen met de informatie die je op je profiel hebt ingevoerd. Als je daar een fout in maakt krijg je soms de optie om het te verbeteren, maar het kan ook gebeuren dat uit de enquête wordt gegooid. De inkomsten kunnen worden gekort bij een enquête waar je niet volledig of waarheidsgetrouw hebt geantwoord. Bij herhaaldelijk foutief antwoorden kan je account zelfs worden afgesloten.

  3. Schat in wat de doelgroep van de vragenlijst is

  Het kan soms slim zijn om voor of tijdens de eerste vragen van de enquête in te schatten wat de gewenste doelgroep zou kunnen zijn. Door dusdanig te antwoorden dat je interessant bent voor de maker van de enquête kun je meer kans maken op het volledig afronden ervan.

  Zoals hierboven vermeld is het natuurlijk geen goed idee om te liegen, want daar zul je vroeg of laat bij betrapt worden. Wanneer het echter gaat om een enquête van een automerk maar je jouw auto net hebt verkocht kun je natuurlijk pogen dat voertuig te vermelden.

  4. Activeer meldingen op het web

  Zodra je voor het eerst bent ingelogd op je profiel krijg je de vraag of je meldingen op het web wil activeren. Surveoo kan je daarmee een seintje geven dat er een nieuwe enquête voor je klaar staat, zelfs als je op dat moment niet op de website zelf zit. Dat kan dus heel slim zijn om te activeren. Je kunt deze optie achteraf aan en uit zetten via de menuknoppen Mijn profielNotificaties.

  5. Draag nieuwe leden aan

  Door nieuwe leden aan te dragen bij Surveoo kun je extra inkomsten verdienen. Telkens wanneer een van jouw vrienden een enquête heeft afgerond krijg jij 10% van de inkomsten. Door zelf 10 leden aan te dragen kun je jouw inkomsten dus al snel verdubbelen. Activeer deze optie op de pagina Sponsoring. Daar vind je ook de link die je met je vrienden kunt delen.

  6. Overige bonussen

  Het is mogelijk op enkele andere kleine bonussen te activeren door bepaalde acties af te ronden. Dat kan bijvoorbeeld een dagelijkse inlogbonus zijn, op een link klikken in de e-mail die je van de website ontvangt of jezelf opgeven voor pushmeldingen. Dit gaat vaak maar om een paar cent per actie, maar het is eenvoudig om toch even mee te pakken.


  Beloningen Surveoo

  blank

  Wanneer je tegoed bij Surveoo minimaal 20 euro heeft bereikt kun je dat bedrag laten uitbetalen. Dat doe je net de menu-optie Opname van contant geld. Je ziet daar een overzicht van alle recente inkomsten uit enquêtes en andere bronnen (bijvoorbeeld vanwege het aandragen van nieuwe leden). Ook kun je geld laten uitkeren met de knop Mijn inkomsten opnemen. Je kunt kiezen voor een bankoverschrijving, Paypal-tegoed of een Amazon-cadeaukaart.


  Support & klantenservice

  Wanneer je meer wilt weten over hoe Surveoo werkt of je een bepaald aspect van de website niet begrijpt kun je terecht bij de helpdesk. Vragen en problemen die veel worden gesteld zijn echter ook direct via je dashboard in te zien. Klik daarvoor in het menu op de knop Veelgestelde vragen.

  Wanneer je een vraag hebt die niet bij de veelgestelde vragen wordt beantwoord kun je ook een bericht sturen naar de helpdesk. Je klikt hiervoor onderaan het scherm op de knop Contact opnemen. Er wordt dan een scherm geopend waar je een vraag kunt typen en eventueel een afbeelding toe kunt voegen. Er wordt via het e-mailadres waarmee je bij Surveoo bent aangemeld contact met je opgenomen.


  Bekendheid Surveoo

  Surveoo is in Nederland nog niet enorm bekend. De website heeft een internationaal .com domein waar je hem echter wel gewoon volledig in het Nederlands kunt gebruiken. Buiten enkele niet goed vertaalde termen en knoppen werkt dat over het algemeen uitstekend. In andere Europese landen zoals Frankrijk, Italië en Spanje is de website al langer actief en telt de website dan veel meer leden.


  Privacy & persoonlijke gegevens

  Wanneer je jezelf aanmeld op een enquêtesite zoals Surveoo moet je erop zijn voorbereid dat je vele informatie over jezelf zult delen met de site en zijn partners. Dat zijn gegevens die je invult tijdens de vragenlijsten en de informatie die je op jouw account zelf hebt toegevoegd.

  Waar je wel op mag rekenen is dat jouw gegevens veilig worden bewaard en niet zomaar worden verkocht aan derden. De informatie wordt opgeslagen op servers binnen de EU en daarmee voldoet Surveoo in elk geval op dat vlak aan de huidige privacywetgeving.


  Hoe kan ik mijn account bij Surveoo opzeggen?

  Je kunt er op elk gewenst moment zelf voor kiezen om je profiel bij Surveoo te verwijderen. Al jouw opgespaarde tegoed gaat daarmee verloren, dus je doet dit het beste direct nadat je dat hebt uit laten betalen.

  Om je account te laten verwijderen log je eerst in op het dashboard. Vervolgens klik je in het menu op de knop Mijn account en daarna op Mijn profiel. Nu zie je rechtsonder in het scherm een knop met rode tekst getiteld Mijn account definitief verwijderen. Druk op de knop en bevestig je keuze om je account en alle eraan gekoppelde gegevens direct definitief te verwijderen.