De 9 beste cashback websites voor korting bij online shoppen

Laatst bijgewerkt: 25 oktober 2022

Ondertussen heb ik al aardig wat cashbacksites gereviewed. Dat is mooi natuurlijk, zoveel keuze. Maar zelfs als je alle reviews naast elkaar legt zou het moeilijk zijn om ze goed te vergelijken. Welke zijn nu eigenlijk de beste en welke kun je maar beter overslaan? Om die vraag te beantwoorden is hier nu een special over de beste cashbacksites. Haal het meeste uit je aankopen en lees door.


Beste Keuze

 • Beste cashback programma van Nederland
 • Uitbetalen op rekening of in cadeaubonnen
 • Hoge cashbackpercentages en veel aanbod

 • De beste cashback percentages van Nederland
 • Zeer goede bespaar app
 • Extra besparen met lokale deals

 • Verdien geld terug op je aankopen
 • Betrouwbare cashbacksite
 • Mogelijkheid om bij te verdienen  met enquetes

 • Vaak hogere cashbackpercentages
 • Goede gebruikerservaringen
 • Goede tracking en klantenservice
 • Geen minimaal uitbetaal-bedrag

 • Zeer interessant voor cashback op maandelijkse uitgaven
 • Nederlandse aanbieder
 • Snelle service en uitbetaling

Wat zijn de beste cashback websites?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen volgt hieronder de opsomming van de cashbackwebsites die ik analyseer in dit stuk.


blank

CashbackXL

blank

Met veel reviews, hoge ratingen en goede transparantie kun je met een gerust hart een account aanmaken op CashbackXL. Veel gebruikers beweren dat de cashback vaak hoger uitvalt dan bij de concurrent. Daarnaast is het aanbod gigantisch en is vrijwel iedereen blij met de klantenservice.

Bezoek nu CashbackXL
blank

Woolsocks

Woolsocks is een nieuwe app die je de beste cashback percentages van Nederland beloofd. Woolsocks heeft een groot aanbod van partijen waar ze mee samenwerken en in de grote steden in Nederland ook lokale deals waarmee je geld kunt besparen. Daarnaast is Woolsocks een algemene bespaarapp, je kunt bijvoorbeeld je banktransacties inladen en via Woolsocks bestaande abonnementen uitlezen en direct opzeggen.

Bezoek nu Woolsocks
blank

Euroclix

blank

Met een kwart miljoen leden is het zeker een van de grootste spelers onder de Nederlandse cashbacksites. Ze zijn als meest populair gekozen onder Thuiswerkervaringen.nl, een site die meerdere cashbacksites reviewt. Op Trustpilot zijn wat meer tegenvallende reviews, maar gaat de klantenservice in gesprek met gebruikers. Ze hechten aan transparantie en leggen een stevige nadruk op eerlijkheid en directheid naar hun gebruikers toe. Ze zijn aangesloten bij Panelclix. Je kunt je dus ook opgeven om enquêtes te maken.

Bezoek nu Euroclix
blank

Nucash

blank

De site Nucash is ook van de partij. In mijn review heb je kunnen lezen over een uitgebreid assortiment, veel aanbieders en meerdere manieren om geld te verdienen zonder aankopen te hoeven doen. Naast een groot aantal extra functies zijn er ook een app en blog beschikbaar.

Bezoek nu Nucash
blank

Shopbuddies

blank

Shopbuddies is een van de betere cashback platforms. Met een torenhoge rating op Trustpilot en een geëngageerde klantenservice verdient hij een plek in de lijst. Hier zag ik ook voor de eerste keer de mogelijkheid om een Premiumaccount te nemen. Ze zijn inventief en laten zien dat ze waarde hechten aan hun gebruikers.

Bezoek nu Shopbuddies
blank

Qlics

blank

Hoewel Qlics ook al een tijdje meegaat, is hij niet per se bestempeld als de meest betrouwbare van alle cashbacksites. Met ontransparante trucjes zoals een activiteitsmeter viel het consumentvertrouwen aanzienlijk. Daarnaast heeft hij geen app en is de site minder overzichtelijk dan andere sites in deze lijst. Daarentegen biedt Qlics veel functies om bij te verdienen.

Bezoek nu Qlics
blank

Qassa

blank

Een redelijk bekende cashbackwebsite met een uitgebreide vergelijkingstool. Qassa heeft genoeg in huis om iedereen een plezier te kunnen doen met veel bekende aanbieders. Dit is een van de langer bestaande cashbacksites, maar krijgt soms wel met matige reviews van de gebruikers.

Bezoek nu Qassa
blank

Gekkengoud

blank

Ook Gekkengoud is een leuke site om aankopen te doen. Er zijn meerdere manieren om te besparen, de beste deals te bekijken en extra geld te verdienen. Je kunt profiteren van een uitgebreide app en vergelijktools zoals andere cashbacksites die hebben. Mocht je het overzicht verliezen is er altijd een uitgebreide FAQ aanwezig.

Bezoek nu Gekkengoud
blank

Bonusway

blank

Ook Bonusway is een grote online cashback community. Met soms kortingen tot wel acht procent, aansluitingen bij de grootste ketens van Nederland en hoge beloningen voor het betrekken van vrienden is Bonusway zeker de moeite waard om eens te bekijken. Bonusway was voorheen bekend als shopkorting.nl.

Bezoek nu Bonusway
blank

iPay

blank

iPay is net als meerdere cashbacksites aangesloten bij moederbedrijf Orangebuddies. Veel cashbackers zullen de lay-out daarom herkennen en meteen aan de slag kunnen. Ook hier zijn tientallen manieren om geld te verdienen of te winnen, bovenop grote assortimenten en hoge ratings van gebruikers.

Waar let je op bij cashback websites

Er zijn verscheidene onderdelen om op te letten natuurlijk, en dat past niet allemaal in een enkel kopje. We lopen stapsgewijs de belangrijkste punten af waarop ik de sites heb beoordeeld.

Goed werkende site of app

Laten we wel wezen, je zit op een cashbacksite omdat je het leuk vindt om te shoppen. Daarom is een app een must.

Sommige cashbacksites zoals Qassa en Qlics hebben helemaal geen apps. Dat is natuurlijk niet erg handig voor de toegewijde shopper. Zonder kun je bijvoorbeeld niet in de gaten houden wanneer een goede deal voorbijkomt, of net even een enquête of twee invullen in je pauze op werk.

Gelukkig hebben de meeste cashbacksites wel een app. Dan wordt het dus belangrijk om te kijken naar hoe de app en site functioneren. Daar zit wat meer verschil in tussen de aanbieders. Veel cashbacksites van Orangebuddies, zoals iPay en Gekkengoud hebben zeer uitgebreide apps. In dat aspect zijn dat zelfs de beste sites, maar hun apps zijn erg vol. Knoppen vechten om ruimte op een klein scherm, en dat maakt impulsief deals checken tot een klusje.

blank blank

Dit komt natuurlijk voort uit de wens om app-only gebruikers het volle pakket te willen bieden. Daar is natuurlijk niks mis mee. Als je werkelijk alleen via je mobieltje wil werken is het daarom een goede optie. Voor laptopgebruikers als ik is het echter vooral vermoeiend. Dat is omdat ik de app alleen zou gebruiken om nieuwe deals in de gaten te houden. Met andere woorden, dit is een kwestie van smaak.

De balans die ik zocht vond ik nog het meest in de app van Shopbuddies. Deze is bijna hetzelfde als die van iPay en Gekkengoud, maar net iets minder volgestopt. Dat maakt werken met vingers van normaal formaat in ieder geval een stuk prettiger.

blank blank

Dan gaan we over naar de gebruiksvriendelijkheid van de sites. Er is zeker verschil in hoeveel moeite er is gestoken in het ontwerpen van de look en lay-out. De meeste sites, zoals Nucash en Bonusway, hebben enorm veel schreeuwerige reclame. Bij het inloggen zie je geen banners maar heuse billboards vol aanbiedingen. Het is aan jou om dat fijn te vinden of niet. Ikzelf vond het vervelend worden. Shopbuddies had nog het minste last van te veel reclame, al hadden Qassa en iPay de reclame simpelweg iets smaakvoller geïntegreerd.

blank

Buiten de reclame is er natuurlijk de indeling van de knoppen en functies. De sites die aangesloten zijn bij Orangebuddies hebben daarbij het meeste werk. Soms bieden ze letterlijk tientallen manieren om geld te verdienen, te besparen of te winnen. Om dat overzichtelijk te maken is alles opgedeeld in kleine submenu’s. Ondanks de kleine verschillen wist je meteen waar je aan toe was bij het bezoeken van iPay, Gekkengoud en Nucash. Een andere goede indeling is te zien bij de wat meer bescheiden Bonusway. De andere cashbacksites hebben een vergelijkbare indeling en werken prima. Een kandidaat die het minder goed doet in mijn ogen is Qassa, vanwege de gedateerde lay-out.

blank

Aanbod van aangesloten websites

Belangrijker nog is het assortiment dat iedere site kan bieden. Een cashbacksite moet een flink aanbod hebben om klanten te houden. Is dat niet het geval, dan kan het erg lang duren om cashback te sparen. Daarom kijken we ook naar wat de kandidaten te bieden hebben.

blank

Er is verrassend weinig verschil tussen de ketens die zijn aangesloten bij de sites. De meeste hebben tenminste toch wel een aantal reuzen aan de haak weten te slaan. MediaMarkt, HEMA, Bol, zelfs de Staatsloterij heeft overal aansluiting. Zelfs buitenlandse giganten als AliExpress zijn goed vertegenwoordigd. Is er dan geen verschil te vinden tussen de assortimenten? Zie het antwoord hieronder.

Cashback beloningen

Toch wel. Want ook al zijn de assortimenten bijna identiek, de cashbackpercentages liggen vaak uit elkaar. Zo bieden Nucash en Gekkengoud slechts 1,63 procent cashback op AliExpress, terwijl Cashback XL voor sommige categorieën van die aanbieder tot wel 6,3 procent cashback biedt. Let wel, deze percentages verschillen per webshop. Het is niet zo dat iedere cashbacksite dezelfde kortingen op alle webshops geeft. Je kunt dus bij de ene site duurder uit zijn dan de andere voor dezelfde winkel.

Daarbovenop kunnen kortingen, deals en percentages steeds maar veranderen. Met honderden retailers zal dat weinig gebruikers verbazen. Daarom raad ik het volgende aan: richt accounts op bij meerdere cashbackwebsites. Op die manier kun je de beste prijzen blijven checken onder de aanbieders. Zo bouw je misschien langzamer cashback op, maar uiteindelijk wel tegen betere tarieven.

Inschrijf bonus

Een aantal cashbacksites bieden een welkomstbonus aan. Wanneer je je account bevestigd hebt krijg je dat als een klein bedrag uitgekeerd op je saldo. De bonus verschilt van site tot site, dus heb ik hieronder een overzicht gemaakt van de huidige bedragen:

 • Qlics: € 1,25
 • Qassa: geen
 • iPay: € 1,25
 • Gekkengoud: € 1,-
 • Bonusway: geen
 • Cashback XL: geen
 • Shopbuddies: geen
 • Euroclix: €1,95
 • Nucash: € 1,-

Sommige sites bieden ook een vergoeding wanneer je hun app installeert op je mobieltje. Zie de vergoeding hieronder.

 • Qlics: geen app
 • Qassa: geen app
 • iPay: € 0,20
 • Gekkengoud: € 0,20
 • Bonusway: geen
 • Cashback XL: geen
 • Shopbuddies: geen
 • Euroclix: geen app
 • Nucash: € 0,20

Uitbetalingslimiet

Er is bijna altijd wel sprake van een uitbetalingslimiet. Als je eronder zit, kun je je saldo niet uit laten keren. De welkomstbonussen tellen in de regel niet mee naar dit limiet. Houd daar rekening mee, want zelfs een klein verschil in geld kan veel tijd in beslag nemen om te bereiken.

 • Qlics: vanaf € 10,-
 • Qassa: vanaf € 0,05 (let op! Er is ook een benodigd minimum aan activiteit op de site nodig om uit te kunnen keren)
 • iPay: vanaf € 12,50
 • Gekkengoud: vanaf € 10,-
 • Bonusway: vanaf € 10,-
 • Cashback XL: geen minimum
 • Shopbuddies: vanaf € 1,- voor bankoverschrijving,  vanaf € 10,- in cadeaukaarten, vanaf € 12,50 als CashbackCard
 • Euroclix: vanaf € 10,-
 • Nucash: vanaf € 10,-

Bekendheid & populariteit

De populariteit wil ook nog weleens verschillen. Hoe blijer leden zijn met hun cashbacksite, hoe meer je er uit van mag gaan dat die in orde is. Daarnaast betekent hoge populariteit veel reviews. Dat betekent dat er een grotere kans is dat de rating representatief is voor de gebruikersbasis als geheel.

Tot zover is het niet heel makkelijk gebleken om te achterhalen hoeveel leden iedere site precies heeft. Euroclix schijnt de populairste te zijn met meer dan 250.000 leden. Cashback XL komt erg vaak naar voren op reviewsites en fora, vrijwel altijd in positieve zin. Shopbuddies is ook erg bekend en bemind onder cashbackers en shoppers. De rest heeft minder bekendheid verworven.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is natuurlijk een van de belangrijkste factoren voor een goede cashbacksite. Af en toe gaat het daar mis op sommige sites. Dat hoeft niet per se te maken hebben met oplichterij. Het is ook mogelijk dat de site gewoon niet goed werkt, of niet transparant genoeg is voor gebruikers. Daarom nemen we transparantie mee in het begrip ‘betrouwbaarheid’ voor deze review.

blank

In gelijke mate met hun bekendheid zijn Cashback XL, Shopbuddies en Euroclix als de betrouwbaarste bestempeld. Zoals hierboven te lezen hebben ze constant goede reviews van gebruikers op meerdere fora. De meeste cashbacksites die ik al had gereviewed vallen eerder in een mix van positieve en teleurgestelde reviews. De negatieve reviews hebben vrijwel altijd te maken met klanten die zich niet eerlijk behandeld voelen.

Minder bekende sites hebben natuurlijk minder reviews. De weinige reviews die er zijn hebben ook grotere kans dat ze niet representatief zijn voor de algemene gebruikservaring. Het is moeilijk in die gevallen om te zien of die cashbacksites betrouwbaar zijn of niet. Is een site onbetrouwbaar omdat de enige tien reviews vaker negatief dan positief zijn? Waar ik in dat geval naar kijk is of de helpdesk reageert op klachten gepost op fora. Helaas gebeurde dat alleen door de sites die toch al als meest betrouwbare uit de bus kwamen.

Door goed naar de reviews te kijken die er wel waren heb ik een conclusie gevormd: ik denk dat ook de minder bekende sites over het algemeen integer zijn. Echter stellen ze gebruikers vaker teleur door technische mankementen en minder geëngageerde helpdesks.

Als laatste zet ik vraagtekens bij Qlics. Zoals eerder aangegeven gebruikt die een zogenaamde accountscore om je activiteit op de site te meten. Je moet minstens een 5,5 scoren voordat je een bedrag mag laten uitkeren. Dit komt bovenop het minimum limiet van tien euro. Niet alleen is dit ietwat betuttelend, het is ook ontransparant. Veel (ex-)gebruikers die zich negatief hebben uitgelaten over Qlics liepen stuk op precies dit vlak. Die zeiden dat Qlics de accountscore expres naar beneden schroefde om niet uit te hoeven keren. Geen idee of dat waar is, maar zulke beelden kunnen ontstaan bij gebrek aan transparantie: er is namelijk geen manier om te berekenen hoe hoog je score eigenlijk zou moeten zijn. Die grijze ruimte maakt gebruikers argwanend, of dat nou terecht is of niet.


Privacy: hoe wordt omgegaan met jouw gegevens?

Alle data worden vrijwel hetzelfde behandeld door bovenstaande cashbacksites. Dat komt omdat ze allemaal onderhevig zijn aan dezelfde wet, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Alle cashbacksites (en alle sites waar je een account voor aanmaakt binnen de EU) bewaren en verwerken jouw data. Dit is voor legitieme doeleinden zoals gemeld in de gebruiksvoorwaarden. Deze komen altijd neer op het analyseren van klantgedrag, waarvoor jouw data geanonimiseerd worden. Je gegevens zullen in dit geval ook bekeken worden door partners die reclame sturen naar jouw inbox. Sommige cashbacksites zullen je wel tot vier keer per dag mailen met verpersoonlijkte aanbiedingen. In veel gevallen kun je de reclametsunami uitschakelen bij je notificaties. Onthoud wel dat aangesloten advertisers toegang hebben tot jouw informatie, ook als ze je niet mogen mailen. Je gegevens worden wel altijd geanonimiseerd voor gebruik. Ze zullen je data dus niet kunnen verbinden met je achternaam.

Cashbacksites moeten kunnen zien welke stappen je online doorloopt om te bepalen of je recht hebt op cashback. Daarom zal er van jouw kant er best wat transparantie worden gevraagd. Dat betekent dat je browser alle cookies moet slikken die worden aangeboden. Die verzamelen veelal dezelfde informatie over je als de cashbacksite. Zo komen ook webshops aan je (geanonimiseerde) gegevens.

Als laatste gebruiken alle cashbacksites derde partijen om je gedrag te analyseren, meestal Google Analytics. Die zullen gedeeltes van anonieme persoonsgegevens doorkrijgen als gevolg. Verder heb ik geen enkel onderscheid kunnen maken in het informatiebeleid van deze cashbacksites. Al deze bedrijven zijn verplicht om je gegevens te beschermen tegen hackers en illegale exploitatie. Je bewaarde gegevens worden dus altijd beveiligd.

Je data worden vanzelfsprekend weer verwijderd wanneer je jezelf uitschrijft. De standaard is dat je persoonlijke informatie nog acht weken achterblijft voordat die weggegooid wordt. Je fiscale informatie is een ander verhaal omdat daar een behoorlijke wettelijke bewaartermijn op ligt. Dat is altijd een jaar, tenzij justitie die gegevens opvraagt in een zaak.


Extra functies om geld te verdienen

Als je graag nog een beetje bijverdient heb je geluk. Alle sites van Orangebuddies (iPay, Gekkengoud, Shopbuddies, Nucash) bieden extra functies aan om geld te verdienen. Naast de gewone cashback kun je meedoen aan (kans)spelen zoals loterijen, enquêtes  invullen, Facebooklikes uitdelen (met je persoonlijke account), op banners klikken, testimonials schrijven voor de cashbacksite of reviews schrijven voor de webshops, overstappen via de vergelijktool, vrienden aandragen voor een lidmaatschap en reclamemails lezen. Al deze extra functies krikken je saldo op in verschillende mate.

blank

Belangrijk om te vermelden is dat al deze activiteiten slechts nevenactiviteiten zijn. Al ben je maanden bezig, je zult er geen auto van kunnen kopen. Bannerclicks en reclamemails betalen meestal niet meer dan vijf cent om te lezen. Enquêtes invullen levert meestal rond de 25 cent op. Kansspelen kunnen hoger uitvallen maar vereisen soms een eigen inleg.

blank

Behalve de bovenstaande sites hebben Qassa en Qlics vergelijkbare extra functies. Ook Euroclix is aangesloten bij Europanel, een bedrijf dat gebruikers betaalt om enquêtes  in te vullen.

blank


Tips voor het inschrijven bij een cashback website

Met dat allemaal achter de rug kunnen we een paar tips doornemen.

Schrijf je in bij meerdere platformen

Dit lijkt bijna vanzelfsprekend advies, want vaak krijg je bonussen om in te schrijven en apps te installeren. Daarnaast verschillen de cashbackpercentages per webshop per cashbacksite. Om alle deals in de gaten te houden kun je daarom het beste jezelf bij meerdere sites aansluiten.

Een nadeel is natuurlijk dat je saldo niet zo snel zal groeien. Met gespreide cashback zal het even duren voordat je aan een minimumlimiet zit. Dit is dus vooral voor de lange-termijn shoppers.

Het zou daarnaast verstandig zijn om een apart e-mailaccount aan te maken, of in ieder geval je notificaties bij te werken. Anders zit je inbox binnen een maand zo tjokvol reclame dat je je gewone mail niet meer in de gaten kunt houden (met drie accounts zit je al snel aan twaalf mails per dag).

Vergelijk de cashback percentages en providers

Niet alleen krijg je met meerdere accounts altijd de beste deals, veel sites hebben vergelijktools voor providers en verzekeraars. Hoe meer je er doorloopt, hoe groter de kans om uit te komen op de aller-allerbeste keuze voor jou.

blank

Installeer een browser extensie of toolbar

Gelukkig hebben verreweg de meeste cashbacksites toolbars beschikbaar, meestal voor Chrome en Firefox. Daarmee ontvang je pushberichten wanneer je je op een webshop bevindt die aangesloten is bij jouw cashbacksite. Zo ontvang je dus altijd cashback wanneer mogelijk.

blank

Check altijd of je cashbacksite een alertbar aanbiedt. Op die manier kun je meteen zien welke aanbieder de beste deal biedt op dat artikel.


Overige manieren om korting te scoren

Kortingen sparen en geld verdienen hoeft niet te stoppen bij cashbacksites natuurlijk. Daarom hieronder nog een paar tips & tricks voor de echte shoppers.

Zoek online naar kortingscodes

Vaak kun je nog een paar kortingscodes vinden op het internet. Gebruik deze niet zonder nadenken voor cashbackaankopen: in de regel verlies je je claim door codes te gebruiken die niet van de cashbacksite komen. Check altijd de voorwaarden.

Hou nieuwsbriefkortingen in de gaten

Veel cashbacksites hebben nieuwsbrieven waar je je voor op kunt geven. Daar worden vaak kortingen of members-only acties in gestopt. Als er geen sprake is van een nieuwsbrief, of je vindt het wel welletjes met al die reclame in je inbox, kun je ook de blogs in de gaten houden. Vooral de sites van Orangebuddies hebben uitgebreide blogs waar je je geluk kunt beproeven.

Bezoek actiewebsites

Er zijn meerdere websites die specifiek de beste deals verzamelen op het internet. De aanbiedingen verschillen continu en zijn vaak beperkt in hun voorraden. Wees er daarom snel bij.

Voorbeelden van sites die zich specialiseren in de beste deals zijn Actievandedag.nl, Euro2Deal,

SmartStudentDeals en Groupon.

Ook veilingwebsites zoals Slajeslag.nl bieden beperkte oplages om op te bieden. Je kunt ook op minder specifieke websites zoals Marktplaats browsen voor uiteenlopende artikelen om op te bieden.

Ga voor budget shops (Chinese webshops)

Onze vrienden uit het Verre Oosten produceren bijna 30 procent van alle goederen ter wereld. Dat betekent dat ze overschotten goedkoper en sneller kunnen produceren, opslaan en verzenden dan wie ook ter wereld. Als gevolg zijn prijsvechters als AliExpress (ook rijkelijk vertegenwoordigd op eerdergenoemde cashbacksites) alom vertegenwoordigd in hun eigen webshops. Hun artikelen komen zonder onnodige tussenpersonen rechtstreeks van de productieband, dus doe er je voordeel mee.

Vragenlijsten invullen voor kortingsbonnen

Zoals eerder te lezen viel kun je jezelf ook opgeven om enquêtes te maken. Vind je het leuk, maar krijg je niet genoeg uitnodigingen ? Dan kun je nog altijd andere websites proberen. Er zijn altijd wel een paar marktonderzoeken op zoek naar jouw mening. Zie de link hieronder voor meer informatie over hoe die werken en waar je terecht kan:

https://www.thuisverdiener.nl/enquetes/

Wacht op aangekondigde kortingsacties

Soms worden er acties aangekondigd voor op (feest)dagen met hevige kortingen. Dat kan bijvoorbeeld Black Friday zijn, maar ook de dagen net na festiviteiten. Hoeveel artikelen zijn er wel niet over na Kerstmis en Sinterklaas? Het is ook mogelijk dat webshops op hun jubileum extra korting geven. Soms duren dat soort acties een weekend, of zelfs een hele week. Dit kun je meestal van tevoren online opzoeken.

Scoor een goedkope cadeaubon op wissel.nl

De echte shoppers onder ons kunnen alvast een bedrag klaarleggen om mee los te gaan. Op Wissel.nl kun je namelijk cadeaubonnen kopen tegen lagere prijzen dan hun geldwaarde. Zo kun je makkelijk veel geld uitsparen bij je favoriete winkels.

De kortingen verschillen weer per cadeaubon en per winkel. Meestal geldt dat hoe hoger het bedrag is, hoe groter de korting. Op een waardebon voor Bol zit relatief weinig extra waarde omdat je er zoveel verschillende dingen mee kan kopen. Dan kun je bijvoorbeeld voor 95 euro een waardebon kopen van 100 euro. Gespecialiseerde merken en webshops bieden vaak hogere kortingen.


Conclusie

Ik zou uiteindelijk Shopbuddies en Cashback XL benoemen tot de beste cashbacksites die ik tot nu toe heb gereviewed. Dat heeft veel te maken met de hoge ratings die ze krijgen. Dat ze de dialoog opzoeken met zowel blije als gefrustreerde gebruikers verdient respect. Verder hebben ze goede cashbacktarieven, apps en alertbars, brede assortimenten en overzichtelijke sites.

blank

Dit zijn overigens allebei sites die beperkter zijn in hun mogelijkheden om bij te verdienen. Als je op zoek bent naar een cashbacksite waar je met genoeg tijd wat bij kunt verdienen, probeer dan iPay, Gekkengoud of Nucash.

blank

De sites waar ik op basis van mijn ervaringen en de gelezen reviews weg van zou blijven is Qlics. Dat heeft alles te maken met de accountmeter die menigeen gebruiker heeft teleurgesteld. Daarnaast is de lay-out gedateerd en lees ik minder goede dingen over de helpdesk.

Hopelijk heb je wat gehad aan deze special. We zien je graag terug op Thuisverdiener voor meer tips en reviews!